Beneficiile traiului în Satul Inteligent

Satul Inteligent – o idee, un proiect, o comunitate
7 februarie 2017
Trecerea de la combusibilii fosili la energia regenerabil─â
18 decembrie 2017
Arata tot

                             

 

  1. Facturi la energie neglijabile

 

C├ónd cump─âr─âm energie provenit─â din combustibilii fosili, acei combustibili trebui extra╚Öi din z─âc─âm├ónt, transporta╚Ťi la rafin─ârie, rafina╚Ťi, transporta╚Ťi la central─â ╚Öi valorifica╚Ťi pentru a produce mult r├óvnita energie pentru consumatori.

Energia verde ├«nseamn─â cu totul atlceva: Soarele, v├óntul, apa … sunt elemente care ne ├«nconjoarp ├«n via╚Ťa de zi cu zi, se g─âsesc peste tot ╚Öi genereaz─â energie ├«n mod gratuit. ├Än general, pentru o instala╚Ťie de producere a curentului electric bazat─â pe surse regenerabile este necesar─â doar plata ├«ntre╚Ťinerii sistemului.

 

  1. Alimente 100% bio ╚Öi o nutri╚Ťie adecvat─â

De câte ori nu ne-am uitat la televizor și am început să ne întrebăm dacă alimentele pe care le cumprărm de la supermarket sunt cu adevărat ceea ce se prezintă a fi și dacă ne ajută cu adevărat organismul să se dezvolte și să primească toate elementele de care are nevoie.

Aceste griji vor fi de domeniul treculului pentru comunitatea Satului Inteligent ├«ntruc├ót, prin planul fermei ata╚Öate satului, locuitorii vor beneficia de alimente provenite direct de la produc─âtor, se vor putea convinge ori de c├óte ori este nevoie de veridicitatea ╚Öi de calitatea superioar─â a produselor ╚Öi vor beneficia de un plan de nutri╚Ťie ce le va recomanda exact ce alimente trebuie s─â consume pentru buna func╚Ťionare a organismului lor.

         

  1. Casele sunt mai durabile

Materialele ÔÇťverziÔÇŁ ├«nseamn─â construc╚Ťie de calitate ce prezint─â o longevitate mai mare dec├ót a produselor concurent. Totodat─â, ÔÇťverdeÔÇŁ ├«nseamn─â pentru noi ╚Öi ÔÇťintelligentÔÇŁ ceea ce se traduce prin folosirea unor materiale ce nu d─âuneaz─â nici s─ân─ât─â╚Ťii, nici mediului ├«nconjur─âtor.

De asemenea, prin metoda de construc╚Ťie ╚Öi materialele folosite, costurile de ├«ntre╚Ťinere ale locuin╚Ťei vor sc─âdea ├«n compara╚Ťie cu cele ale unei case normale.

 

  1. Prevenire, sănătate și fericire

Comunitatea nou-format─â va avea ca scop un stil de via╚Ť─â unde locuitorii se vor bucura cu adev─ârat de cele 24 de ore pe care ziua le are de oferit prin programe de prevenire, consultan╚Ť─â ╚Öi nutri╚Ťie personalizate.

Locatarii vor face parte dintr-un mediu activ, av├ónd posibilitatea s─â se implice ├«n trebuire administrative ale Satului Inteligent ╚Öi s─â ├«╚Öi cultive sim╚Ťul antreprenorial prin cump─ârarea de ac╚Ťiuni la firmele ce se vor ocupa de buna func╚Ťionare a comunit─â╚Ťii.

 

Satul Inteligent va fi un loc pentru toate v├órstele, unde copiii vor avea gr─âdini╚Ťe ╚Öi ╚Öcoli, unde tinerii ─â╚Öi vor aprofunda studiile ├«n cadrul academiei de business ╚Öi unde to╚Ťi se vor putea bucura de programe artistice la centrul cultural, unde cei mai ├«nv├órst─â vor avea o retragere activ─â ╚Öi vor fi ├«n continuare considera╚Ťi ca membrii de baz─â ai comunit─â╚Ťii.

 

 

ÔÇ×O via┼ú─â simpl─â ┼či lini┼čtit─â aduce mai mult─â bucurie dec├ót c─âutarea succesului ├«ntr-o nelini┼čte constant─âÔÇŁ.Albert Einstein