Club Smart Village

Stimați parteneri,

 

          După o muncă de peste 6 ani de planificare, calcule, elaborare și dezvoltare, am conceput un model de proiect inovativ care se potrivește  oriunde în lume și care se poate implementa cu succes în toate culturile.

          Numele proiectului este SATUL INTELIGENT  – SMART VILLAGE .

          Satul Inteligent (Smart Village) urmărește crearea unei comunități elitiste unde omaneii nu doar trăiesc împreună, ci și lucrează împreună, se relaxează, se bucură de toate cele 24 de ore ale unei zile și beneficiază de consultanță și asistență personalizată permanentă pentru atingerea scopului final al proiectului: fericirea.

          Concret, Satul Inteligent (Smart Village) va fi o zonă de creație, cercetare și inovație, care din punct de vedere material constă într-un comunitate de aproximativ 1.000 de locuințe ecologice, care vor forma nu numai o așeszare deosebită din punct de vedere arhitectural și organizatoric, dar vor și fi în apropierea unor dependințe și locații care vor permite Satului Inteligent să fie o comunitate autonomă.

          Toate detaliile sunt puse la punct și suntem gata să demarăm proiectul. În momentul de față, avem nevoie de antreprenori și oameni de business cu viziune, care își doresc un stil de viață sănătos, care caută locul ideal unde să investească, care caută un loc unde să lucreze și să dea randament maxim, care caută ceva unic, care s-au săturat de aglomerația și poluarea marilor orașe, care doresc să își trăiască viața cu adevărat, care caută să trăiască într-un centru holistic și care caută să se elibereze complet de stres și să fie cu adevărat fericiți alături de comunitate și de cei dragi.

          Astfel, Satul Inteligent (Smart Village) trebuie perceput ca o zonă care va avea un mod de organizare unic și care le va oferi locuitorilor nenumărare posibilități și programe personalizate.

          Totodată, Satul Inteligent (Smart Village) este o oportunitate extraordinară de business ce acoperă trei mari arii: investiții, acționariat și management de companie.

          Cei văd cu adevărat oportunitatea, pot alege fie să investească în concept cumpărând una sau mai multe locuințe a căror valoare va crește în timp și pe care le vor putea închiria ulterior turiștilor care vin în zonă la tratament, fie să cumpere acțiuni la firmele de prestări servicii sau la celelalte facilități ale amplasamentului, fie să lucreze în cadrul comunității la una din multele firme ce vor activa acolo.

          Doar membrii comunității vor putea cumpăra acțiuni și li se va permite implicarea în activitățile din sat.

          Succesul business-ului în Satul Inteligent va fi asigurat de faptul că nu va exista competiție exterioară în cadrul comunității.

          Evoluția actuală a sectorului de afaceri este orientată din ce în ce mai mult spre lucrul de acasă. În acest sens, am creat un concept de Academie de Afaceri pentru Acasă (www.academiadeafaceripentruacasa.com ), platformă pe care te invit să o vizitezi și care va fi activă începând cu 31 martie.

          Dacă ți-am stârnit curiozitatea și dorești să afli mai multe despre conceptul meu de Sat Inteligent, te invit să vizionezi aici o prezentare mai detaliată a proiectului  http://satulinteligent.ro/emisiuni-tv/ și, de asemenea, cum păerea ta este foarte importantă, te invit să completezi și chestionarul următor cu privire la așteptările tale legate de acest proiect http://satulinteligent.ro/ce-asteptari-aveti-de-la-satul-inteligent/ .

          Totodată, poți deveni ambasadorul Satului Inteligent distribuind acest articol la cânt mai mulți prieteni de-ai tăi, pentru a le arăta și lor această oportunitate.

          Proiectul este gândit pentru toți românii din țară și din străinătate, așa că dacă ai cunoștințe care au plecat din România, te invităm să le distribui și lor acest conținut.         

  • Daca sunteti interesat in achizitionarea francizei pentru acest concept va rugam sa completati formularul urmator:

[contact-form-7 id=”726″ title=”franiza-afliere”]

 

Share This: