Club Smart Village

Stima╚Ťi parteneri,

 

          Dup─â o munc─â de peste 6 ani de planificare, calcule, elaborare ╚Öi dezvoltare, am conceput un model de proiect inovativ care se potrive╚Öte  oriunde ├«n lume ╚Öi care se poate implementa cu succes ├«n toate culturile.

┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á Numele proiectului este SATUL INTELIGENT┬á– SMART VILLAGE.

          Satul Inteligent (Smart Village) urm─âre╚Öte crearea unei comunit─â╚Ťi elitiste unde omaneii nu doar tr─âiesc ├«mpreun─â, ci ╚Öi lucreaz─â ├«mpreun─â, se relaxeaz─â, se bucur─â de toate cele 24 de ore ale unei zile ╚Öi beneficiaz─â de consultan╚Ť─â ╚Öi asisten╚Ť─â personalizat─â permanent─â pentru atingerea scopului final al proiectului: fericirea.

          Concret, Satul Inteligent (Smart Village) va fi o zon─â de crea╚Ťie, cercetare ╚Öi inova╚Ťie, care din punct de vedere material const─â ├«ntr-un comunitate de aproximativ 1.000 de locuin╚Ťe ecologice, care vor forma nu numai o a╚Öeszare deosebit─â din punct de vedere arhitectural ╚Öi organizatoric, dar vor ╚Öi fi ├«n apropierea unor dependin╚Ťe ╚Öi loca╚Ťii care vor permite Satului Inteligent s─â fie o comunitate autonom─â.

          Toate detaliile sunt puse la punct ╚Öi suntem gata s─â demar─âm proiectul. ├Än momentul de fa╚Ť─â, avem nevoie de antreprenori ╚Öi oameni de business cu viziune, care ├«╚Öi doresc un stil de via╚Ť─â s─ân─âtos, care caut─â locul ideal unde s─â investeasc─â, care caut─â un loc unde s─â lucreze ╚Öi s─â dea randament maxim, care caut─â ceva unic, care s-au s─âturat de aglomera╚Ťia ╚Öi poluarea marilor ora╚Öe, care doresc s─â ├«╚Öi tr─âiasc─â via╚Ťa cu adev─ârat, care caut─â s─â tr─âiasc─â ├«ntr-un centru holistic ╚Öi care caut─â s─â se elibereze complet de stres ╚Öi s─â fie cu adev─ârat ferici╚Ťi al─âturi de comunitate ╚Öi de cei dragi.

          Astfel, Satul Inteligent (Smart Village) trebuie perceput ca o zon─â care va avea un mod de organizare unic ╚Öi care le va oferi locuitorilor nenum─ârare posibilit─â╚Ťi ╚Öi programe personalizate.

┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á Totodat─â, reprezint─â o oportunitate extraordinar─â de business ce acoper─â trei mari arii: investi╚Ťii, ac╚Ťionariat ╚Öi management de companie.

          Cei v─âd cu adev─ârat oportunitatea, pot alege fie s─â investeasc─â ├«n concept cump─âr├ónd una sau mai multe locuin╚Ťe a c─âror valoare va cre╚Öte ├«n timp ╚Öi pe care le vor putea ├«nchiria ulterior turi╚Ötilor care vin ├«n zon─â la tratament, fie s─â cumpere ac╚Ťiuni la firmele de prest─âri servicii sau la celelalte facilit─â╚Ťi ale amplasamentului, fie s─â lucreze ├«n cadrul comunit─â╚Ťii la una din multele firme ce vor activa acolo.

          Doar membrii comunit─â╚Ťii vor putea cump─âra ac╚Ťiuni ╚Öi li se va permite implicarea ├«n activit─â╚Ťile din sat.

          Succesul business-ului ├«n Satul Inteligent va fi asigurat de faptul c─â nu va exista competi╚Ťie exterioar─â ├«n cadrul comunit─â╚Ťii.

┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á Evolu╚Ťia actual─â a sectorului de afaceri este orientat─â din ce ├«n ce mai mult spre lucrul de acas─â. ├Än acest sens, am creat un concept de Academie de Afaceri pentru Acas─â (www.academiadeafaceripentruacasa.com), platform─â pe care te invit s─â o vizitezi ╚Öi care va fi activ─â ├«ncep├ónd cu 31 martie.

┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á Dac─â ╚Ťi-am st├órnit curiozitatea ╚Öi dore╚Öti s─â afli mai multe despre conceptul meu de Sat Inteligent, te invit s─â vizionezi aici o prezentare mai detaliat─â a proiectului https://satulinteligent.ro/emisiuni-tv/ ╚Öi, de asemenea, cum p─âerea ta este foarte important─â, te invit s─â completezi ╚Öi chestionarul urm─âtor cu privire la a╚Ötept─ârile tale legate de acest proiect https://satulinteligent.ro/ce-asteptari-aveti-de-la-satul-inteligent/ .

┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á Totodat─â, po╚Ťi deveni ambasadorul Satului Inteligent distribuind acest articol catre c├ót mai mul╚Ťi prieteni de-ai t─âi, pentru a le ar─âta ╚Öi lor aceast─â oportunitate.

          Proiectul este g├óndit pentru to╚Ťi rom├ónii din ╚Ťar─â ╚Öi din str─âin─âtate, a╚Öa c─â dac─â ai cuno╚Ötin╚Ťe care au plecat din Rom├ónia, te invit─âm s─â le distribui ╚Öi lor acest con╚Ťinut.         

  • Daca sunteti interesat in achizitionarea francizei pentru acest concept va rugam sa ne contactati pe email office@satulinteligent.ro.