Povestea Satului Inteligent

 

Acest proiect este o frumoas─â poveste nescris─â, este o carte cu paginile ├«nc─â albe pe care v─â invit─âm s─â o scriem ├«mpreun─â. Acest proiect este, de fapt, via╚Ťa noastr─â pe care putem s─â o tr─âim ├«n cel mai s─ân─âtos mod posibil.
Satul Inteligent prelunge╚Öte via╚Ťa ├«n mod activ ╚Öi recreativ.

Proiectul se adreseaz─â persoanelor care pre╚Ťuiesc via╚Ťa s─ân─âtoas─â.

satulinteligent (48)V-ati intrebat vreodata ÔÇťCe pot sa-mi ofer┬á├«n via╚Ť─â?ÔÇŁ sau ÔÇťCum pot s─â evit stresul, aglomera╚Ťia, alimenta╚Ťia nes─ân─âtoas─â ╚Öi alte nepl─âceri pe care le provoac─â via╚Ťa ├«ntr-un apartament de bloc situat ├«n poluarea din ora╚Öe?ÔÇŁ

Satul inteligent este un proiect pornit din dorin╚Ťa ╚Öi necesitatea (mai ales ├«n zilele noastre) de a avea o via╚Ť─â frumoas─â, activ─â, s─ân─âtoas─â ╚Öi mai ales natural─â.
Prin via╚Ťa natural─â ne referim la o via╚Ť─â ├«n mijlocul naturii, nu ├«ntr-un mediu artificial, un mediu cu peisaje verzi, nu gri, cu hran─â gustoas─â, nu cu chimicale, cu sucuri naturale, nu carbogazoase, cu aer curat, nu cu poluare, cu vecini muncitori, activi ╚Öi veseli, nu ├«ndatora╚Ťi ╚Öi tri╚Öti.

De aceea, prima loca╚Ťie aleas─â pentru ├«nfiin╚Ťarea acestui proiect este ├«n jude╚Ťul D├ómbovi╚Ťa, loc unde dorim s─â coordon─âm construirea acestui sat ╚Öi crearea unei comunit─â╚Ťi de oameni care ├«╚Öi doresc o via╚Ť─â mai buna pentru ei, o via╚Ť─â cu alimente ca pe vremuri ╚Öi hobbyuri ca acum.

satulinteligent (29)Este via╚Ťa noastr─â. ╚śi avem una singur─â. Lans─âm invita╚Ťia tuturor celor care vor s─â fac─â parte din prima comunitate din proiectul Satul Inteligent.

Tr─âie╚Öte ├«n 10 ani c├ót pentru o via╚Ť─â. Vrei s─â ob╚Ťii s─ân─âtate?

Satul Inteligent prelunge╚Öte via╚Ťa ├«n mod activ ╚Öi recreativ.

Te g├ónde╚Öti c─â po╚Ťi s─â ├«╚Ťi tr─âie╚Öti via╚Ťa┬áf─âr─â griji, cu z├ómbetul pe buze? Noi ne-am g├óndit ╚Öi dorim s─â punem bazele unui loc ├«n care s─â se poat─â ├«nt├ómpla asta.

ÔÇťPuterea comunit─â╚Ťii st─â ├«n membrii care o compun.ÔÇŁ