Povestea Satului Inteligent

 

Acest proiect este o frumoasă poveste nescrisă, este o carte cu paginile încă albe pe care vă invităm să o scriem împreună. Acest proiect este, de fapt, viața noastră pe care putem să o trăim în cel mai sănătos mod posibil.
Satul Inteligent prelungește viața în mod activ și recreativ.

Proiectul se adresează persoanelor care prețuiesc viața sănătoasă.

satulinteligent (48)V-ati intrebat vreodata “Ce pot sa-mi ofer în viață?” sau “Cum pot să evit stresul, aglomerația, alimentația nesănătoasă și alte neplăceri pe care le provoacă viața într-un apartament de bloc situat în poluarea din orașe?”

Satul inteligent este un proiect pornit din dorința și necesitatea (mai ales în zilele noastre) de a avea o viață frumoasă, activă, sănătoasă și mai ales naturală.
Prin viața naturală ne referim la o viață în mijlocul naturii, nu într-un mediu artificial, un mediu cu peisaje verzi, nu gri, cu hrană gustoasă, nu cu chimicale, cu sucuri naturale, nu carbogazoase, cu aer curat, nu cu poluare, cu vecini muncitori, activi și veseli, nu îndatorați și triști.

De aceea, prima locație aleasă pentru înființarea acestui proiect este în județul Dâmbovița, loc unde dorim să coordonăm construirea acestui sat și crearea unei comunități de oameni care își doresc o viață mai buna pentru ei, o viață cu alimente ca pe vremuri și hobbyuri ca acum.

satulinteligent (29)Este viața noastră. Și avem una singură. Lansăm invitația tuturor celor care vor să facă parte din prima comunitate din proiectul Satul Inteligent.

Trăiește în 10 ani cât pentru o viață. Vrei să obții sănătate?

Satul Inteligent prelungește viața în mod activ și recreativ.

Te gândești că poți să îți trăiești viața fără griji, cu zâmbetul pe buze? Noi ne-am gândit și dorim să punem bazele unui loc în care să se poată întâmpla asta.

“Puterea comunității stă în membrii care o compun.”

Share This: