Initiativa

” Locuitor in Satul inteligent” – Antrenor pentru VIATA!

          Satul inteligent este un proiect pornit din dorinta si necesitatea (mai ales in zilele noastre) de a avea o viata frumoasa, activa, sanatoasa si mai ales – naturala. Prin viata naturala ma refer la o viata in mijlocul naturii, nu intr-un mediu artifical cu hrana gustoasa, nu cu chimicale, cu sucuri naturale, nu carbogazoase, cu aer curat, nu cu poluare, cu vecini activi si veseli, nu indatorati si tristi.
          De aceea prima locatie aleasa pentru infiintarea acestui prioiect este in judetul Dambovita, loc unde vreau sa coordonez construirea acestui sat si crearea unei comunitati de oameni care isi doresc o viata mai buna pentru ei, o viata cu alimente ca pe vremuri si hobbyuri ca acum.
          Este viata noastra. Si avem una singura. Lansez invitatia tuturor celor care vor sa faca parte din prima comunitate din proiectul Satul Inteligent.
          Traieste in 10 ani cat pentru o viata. Vrei sa obti sanatate?
          Satul Inteligent prelungește viața in mod activ si recreeativ.
          Un proiect coordonat Stoica Viorel – Purple Life.
          Te-ai gandit ca poti sa-ti traiesti  fara griji, cu zambetul pe buze? Eu m-am gandit si vreau sa pun bazele unui loc in care sa se poata intampla asta.
          Daca doresti sa devii si tu locuitor al Satului Inteligent si vrei mai multe informatii, citeste prezentarea noastra si completeaza acest formular:

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>